Всеки, който се интересува от баскетбол, знае, че Леброн Джеймс не е

...
Всеки, който се интересува от баскетбол, знае, че Леброн Джеймс не е
Коментари Харесай

Грандиозният план на Леброн Джеймс

Всеки, който се интересува от баскетбол, знае, че  Леброн Джеймс не е от спортистите, които елементарно се помиряват със загубите. Затова и всеки тим, към който се причисли, непроменяемо печели купата.
 Леброн Джеймс, Лос Анджелис Лейкърс и новият контракт на баскетболиста
Леброн Джеймс превъртя играта

Краля удължи контракта си с Лейкърс

Е, все още изгубените финали на Краля са повече от извоюваните такива, само че той си е обезпечил място в историята на NBA. От известно време 37-годишният Джеймс пък подмята концепцията, че може да изкара още няколко сезона на най-високо равнище, с цел да има възможността да играе дружно с огромния си наследник - Брони .

Към момента наподобява, че 17-годишният наследник на баскетболиста е наследил огромна част от гения му е съвсем неизбежно да пробие в NBA. За задачата обаче неговият татко също би трябвало да остане деен. А досега в историята не се е случвало татко и наследник да играят дружно в Лигата на извънземните.

Сега обаче разбираме, че проектите на Леброн Джеймс са даже още по-големи. Краля е на корицата на Sports Illustrated дружно със синовете си Брони и Брайс . Интересното е, че през 2002 година Джеймс още веднъж бе на корицата на списанието, когато бе разгласен за Избрания.

Сега, 20 години по-късно, освен, че е паралелно до Брони и Брайс, само че те са избрани като Избраните синове. В изявлението Леброн споделя, че в фамилията не приказват доста за бъдещето, само че въпреки всичко обича да изрича на глас желанията си.

Едно от тях е да има възможността да играе Брони Джеймс.  " През цялата си кариера съм си поставял цели, за които съм приказвал на баскетболните богове, и до момента са чували всички от тях. Надявам се, че ще чуят и тази. "
 Лео Меси, Леброн Джеймс, Кристиано Роналдо, класацията на списание Forbes и кои са най-високоплатените спортисти за 2022 година
Кой печели най-вече в спорта

Най-високоплатените спортисти за 2022 година

Но фантазиите и задачите на Краля са даже по-големи, тъй като би желал да има опцията да поиграе и с Брайс, който сега е на 15. Леброн Джеймс счита, че в случай че остане фокусиран, стимулиран и гладен за триумфи, даже небето не може да се окаже като предел на фантазиите му. " Мога да отида отвъд това, само че ще забележим. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР